Sju dagar senare

En vecka har gått utan att jag skrivit något vilket inte är jätte ovanligt.
De senaste sju dagarna har bestått av: 

 

  • Fika dejt med underbara Ekman

 

  • Frukost med mammagruppen där Lily stortrivdes bland massa andra små filurer, kanske för hon är den enda tjejen och charmar in sig hos alla stiliga pojkar?

 

  • Myst med Lily

 

  • Köpt en ny dammsugare. Vilket jag gjorde för jag inte vet vilka påsar som ska va i den gamla. Christian gick med på köpet för han trodde vi skulle ha en uppe och en nere. Jag menar vem har två dammsugare? Jag röstar på att vi slänger den gamla.

 

  • Tömt förrådet samt flyttstädat vår gamla lägenhet. Tog tre gånger så lång tid som vi trodde och va mycket jobbigare än jag tänkt att det skulle vara. Avslutade kvällen hos mina föräldrar, som passat Lily, där vi blev bjudna på en fantastisk middag.

 

  • Varit på Willys där jag blev erbjuden att börja jobba varannan helg vilket jag självklart tackade ja till! Fick nya kläder samt mitt gamla skåp och jag gick därifrån med världens största leende.

 

  • Myst ännu mer med Lily

 

  • Träffat våra fina vänner Emelié och Mange.

 

  • Kämpat för att lillfisen ska bita på sin bitring istället för sina händer, det går sådär.

 

  • Sen har vi alla tre dessutom hunnit gå och bli förkylda. Så nu hostar och snörvlar vi en massa samt snarkar hela nätterna. Man kan ju inte annat än älska en förkylning.

 

 

 


Jag ska ta tag i det

Fick sorterat två lådor och kände mig grymt nöjd, blev peppad att få bort den sista också men efter att ha suttit på soffan och matat Lily blev det att jag stannade där. En vecka senare och lådan står fortfarande kvar.

Mitt återbesök hos läkaren tog inte mer än 30 sekunder. Kom in och slet av plåstret samtidigt som jag tittade nyfiket och nervöst på hur det skulle se ut. Visade sig att krämen som satt på plåstret hade dragit ut vad det skulle och allt såg utmärkt ut. Pustade ut, klädde på mig och gick därifrån.

Lily har dom senaste dagarna velat hålla sin flaska själv, hon puttar gärna bort mina händer men flaskan är fortfarande lite väl tung så jag smusslar in mina händer under flaskan och hjälper till. Hon ser så stolt ut när hon ligger där med sina små händer runt en flaska som nästan är lika stor som hon är.
Vi tränar också på att ligga på mage men det är hon inte lika intresserad av. Det kommer nog det också, en sak i taget.


Jag älskar er

Kvällsmys med min underbara familj


Det händer bara mig

Idag är planen att packa upp dom tre sista lådorna som står som ett högt torn mitt i köket. Har dragit ut på det eftersom jag vet att lådorna är fyllda med papper och massa annat smått som ska sorteras, saker man egentligen vill slänga men borde spara.
Christian har börjat jobba igen efter två veckor hemma med oss och jag har lovat mig själv att försöka fixa små grejor här hemma under dagarna så vi kan mysa när Christian kommer hem.

Igår blev det ett besök på MVC där dom konstaterade att jag lyckats få ännu en infektion i mitt sår på magen. Mitt snitt har läkt jätte fint (trodde jag) men vid nåt tillfälle för drygt två månader sedan blödde det lite från mitten av såret. Ringde läkaren men eftersom det va så lite tyckte dom inte jag skulle oroa mig. Har inte tänkt på det mer efter det. Nu när 3 1/2 månad har gått sedan operationen och jag varit på efterkontroll där dom sa att allt var ihopläkt och jag kunde göra allt precis som vanligt trodde jag verkligen inte det kunde bli infekterat. Men jo, visst kan det det. En liten bit har öppnat sig, precis där det blödde sist, så nu är vi tillbaka på ruta ett med ett stort plåster över halva magen och en ny läkartid har blivit bokad till på torsdag.

Nu ska jag dra fram låda nummer ett och få något vettigt gjort.


Godmorgon

Regnet slår mot våra fönster, himlen är mer grå än blå och känslan av riktig svensk höst har sakta med säkert krupit fram. Jag nyser ungefär vart tredje minut så mina fantastiska morgontofflor sitter nu på fötterna och hjälper till att hålla hela kroppen varm, det och en stor kopp kaffe.
Det går någon löjlig talkshow på tv'n som jag och lillfisen tittar lite halvt på, men mest av allt myser vi, Lily och jag.

Jag är definitivt ingen morgonmänniska men morgonmys med min ängel gör varje morgon helt underbar.


Idag bär det av

Sex dagar sedan vi fick en massa nycklar och klev in i vårt nya hem. Vi har sedan dess målat, tapetserat, spacklat, lagt golv och städat i stort sett dygnet runt. Igår hann vi en runda till Ikea där vi fyllde en hel kundvagn med saker till Lilys rum, sprang igenom hela Ikea på 30 minuter och kom ut till bilen 19:55. Det har varit en stressig vecka men idag går äntligen flyttlasset.
Väntar nu på våra snälla vänner och vår underbara familj som kommer och hjälper oss bära.
Har inte hunnit packa allt men alla möbler och de få lådor vi packat kan åka med och sen har vi en hel vecka tillsammans att komma i ordning innan Christian ska tillbaka till jobb.

Lily har varit helt underbar hela veckan, hon har blivit passad av mormor, farmor samt en vän till oss. Sen har hon varit med oss i huset där hon legat snällt i sin vagn och sprattlat och låtit oss jobba. Kunde inte haft en snällare bebis.


En underbar dag

En speciell känsla när man sätter i nycklarna i låset första gången, öppnar dörren och kliver in. In i vårt hus, vårt alldeles egna lilla radhus. Där ska Lily växa upp, där kommer hon ta sina första steg, säga sitt första ord och leka med sina kompisar. Där ska vi fira hennes första jul, ha många födelsedagskalas och växa tillsammans som en familj.
Jag sitter på trappan och bara njuter av denna underbara känsla.

Idag fyller även vår underbara dotter 3 månader, hela 3 månader har gått sedan jag fick upp dig på bröstet på BB, 3 månader sedan jag grät av lycka på ett sätt jag inte trodde var möjligt, och 3 månader sedan jag kände kärlek som är obeskrivlig, vart tar tiden vägen?

 


RSS 2.0