Tidningsomslag

Jag har aldrig påstått att det är lätt, men inte ska det väl vara så här svårt? 
Är det bara jag som inbillar mig att vartenda tidningsomslag, vartenda tv serie och vartenda film jag ser är för perfekt? Något måste väl vara äkta/sant? De perfekta bäddade sängarna, de goda middagarna, de rena hemmen, de maxade garderoberna och den oändliga kärleken? Finns detta på riktigt? Eller är allt verkligen bara påhittat? Klart att jag också har lärt mig att läsa mellan raderna och framförallt inte tro på allt man läser men min tanke är då att om någon skriver eller skapar något så kommer den tanken någonstans ifrån, vart? Den personen har väl då sett eller läst det på något ställe. Vart kommer då det ifrån? I slutändan måste det ju finnas, annars kan man ju inte skriva om det eller skapa det?
 
Inget är det perfekta livet, inget blir som man planerar och framförallt inget var som man tänkte när man var liten. 
Jag tänker på det ibland när jag ser Lily leka, njut min lilla fis för snart har du växt upp och då är allt mycket mer komplicerat och mycket mer allvarligt. Då kommer ingen tycka det är gulligt när du äter med fingrarna, ingen kommer skratta när du bestämmer dig för att ignorera en när man pratar med dig. Ingen kommer heller acceptera att man lägger sig ner på marken och bara "ger upp" för att man inte vill eller orkar. Nä när man är vuxen måste man orka och man måste göra. oavsett vad, 
 
 
 
 

 
 
 

2015

2015 kom med springandes fart och trots att det gått en hel vecka på det nya året skriver jag fortfarande 2014 när jag skriver datum. Ja jag gör det ganska ofta om någon undrar. 
Första veckan på detta året har varit intensiv. I punktform så har detta hänt:
* Lily har gjort kullerbyttor nedför vår trappa.
* Vi har spenderar 45 timmar på Lunds barnakut efter Lillsans akrobatiska konster. 
* Vi har tittat på Frost ungefär 20 gånger och gjort fina frisyrer för att fördriva tiden. 
* Vi har tvättat våra lakan fler gånger på 7 dagar än vad vi annars gör på 2 månader, även detta till följd av Lilys fall som visade sig vara en hjärnskakning. 
* Vi har byggt ihop 4 nya garderober till följd av att Lilys förra garderob bestämde sig för att inte hålla sakerna på hyllplanen längre. 
* Vi har slängt ut julen. 

Slutet på 2014 var dock bättre med en fantastisk jul med våra familjer och barnen fick såklart mer julklappar än de orkade öppna och vi har nu leksaker i alla lådor och lediga hörn här hemma. 
Även nyår blev lyckat med god middag och fina raketer hemma hos våra fina grannar. 

Jag har inget speciellt nyårslöfte dock har jag utan att lova något planerat att göra lite förändringar i mitt liv. Som sagt inget löfte men jag ska ge de ett tappert försök. Jag börjar inte med några förändringar nu, först får vardagen komma igång, jag ger det nån vecka eller kanske månad, vi får se. 






RSS 2.0