December

Nytt år, nya krafter och en massa nya löften. 2013 var ett år med blandade känslor. Jag har trots motgångar kämpat vidare och insett att man kan mer än man tror.
Hela December kändes som en berg-och-dal bana men den avslutades med en fantastisk Julafton tillsammans med både min och Christians familj. Lily fick träffa tomten som hon inte var alls blyg för och hon fick mängder med julklappar. Vårt vardagsrum är nu överöst av dockvagnar, en vagga, kök, alla tillbehör till ett kök, lego, fler vagnar samt dockor som både gråter, skrattar och pratar lite när dom känner för det (lite smått läskigt faktiskt).

Jag måste också ha varit snäll förra året för jag blev en cykel rikare som jag och Lily invigde ett par dagar senare och ett av mina löften är att cykla så ofta jag kan.

Efter julen kommer ytterligare en dag som ger en lite stressmage med planering och förberedelse, Nyår.
Även den dagen blev lyckad med fina vänner. Skönt att fira nyår hemma med tanke på lillfisen, hon verkade dock inte bry sig för fem öre, varken av ljudet eller ljuset alla raketer gav ifrån sig. Underbara barn.

Nu börjar vi om på en ny sida, skriver en ny berättelse och rubriken blir 2014, men det tar vi inte nu, vi börjar sakta, men det kommer det lovar jag.







RSS 2.0