Du & Jag


Sömnlös natt

Man känner sig lagom snygg och lagom pigg när man gått och lagt sig 23:30 och vaknar av att Lily gallskriker 00:50. Jag flög upp ur sängen och rusade in i hennes rum. Där låg hon klarvaken och sparkade och hade sig. Jag gav nappen klappade henne på kinden och sa godnatt. Hon somnade om en kort stund men vaknade lika ledsen igen.
Detta höll vi på med fram till 05:45. Lite varm välling och till sist somnade hon i vår säng. Ja det gjorde jag också, jag somnade nog innan jag hann lägga huvudet på kudden.
60 minuter senare ringde Christians väckarklocka och vi alla vaknade men vägrade gå upp. Låg kvar och halvsov i över en timme!
Jag vet att vissa föräldrar har barn som håller på så här varje natt och jag är djupt imponerad hur ni har orken till att vara uppe på dagen. Jag skulle säga att 95% av månadens dagar sover Lily från att vi lägger henne klockan 20 till klockan är cirka 07. Dom få dagar hon är orolig lyckas alltid träffa in när jag ska jobba och känner att en natts sömn är som mest behövlig. Jag ska prioritera vila denna fredagen för imorgon måste dom svarta ringarna under ögonen vara borta så man ser ut som människa på jobb.

Kanske vill Lily att jag ska vara hemma med henne istället för att jobba?


Premiär

Helt plötsligt var Mars över och vi begav oss in i April med stora steg.
April började med att fira mina syskon som båda fyller år, på samma dag. Veckan fortsatte med jobb, fika dejter och allt det där vanliga.
Vi har utöver det vanliga hunnit med barnvagnsshopping där jag äntligen köpte min efterlängtade Brio Smile. Är mer nöjd än jag kan beskriva och jag trodde inte att en vagn kunde få en så här glad. Lily älskar också sin nya vagn och hon sitter glatt och tittar runt när vi är ute och promenerar.
Den första April vände sig äntligen lillsan från mage till rygg! Hon gjorde det ett par gånger och var till och med så duktig att hon visade Christian vad hon kunde när han kom hem från jobb.

Nu i helgen har vi premiär gungat vilket var något som Lily älskade! Vi har också premiär grillat, men ätit inne och vi har för första gången på en evighet varit lediga tillsammans.
Solen skiner även idag och jag tror nog att en liten promenix står på schemat innan det blir helgen och årets andra grillning ikväll.


RSS 2.0