Nya utmaningar

Jag har blivit tillsagd av inte bara en men två personer att jag borde uppdatera min blogg. Jag lyssnar, funderar och börjar skriva.

För drygt två månader sedan slängde jag in en ansökan till ett nytt jobb. Ett jobb som jag verkligen hoppades på att jag skulle få men hade små förväntningar att få.
En månad senare blev jag kallad till intervju vilket självklart gjorde mig glad samtidigt som jag va mer nervös än någonsin. Det kändes som det gick bra men det är alltid svårt att läsa av vad dom på andra sidan bordet tyckte.
Uppenbarligen tyckte dom det gick lika bra som jag för en vecka efter min intervju fick jag samtalet jag väntat på. Jobbet va mitt!
Det skulle finnas tjänster från 4 till 28 timmar. Jag fick 28. Dessutom blev jag inte kassörska, som jag sökt, utan kassaledare.

Det kunde inte kommit mer lägligt med ett fast jobb. Hade jag kunnat hade jag skrikit av glädje men jag fick hålla mig lite då jag befann mig på jobb när samtalet kom. Självklart ringde jag Christian direkt och han blev självklart super glad. Ryktet spred sig i grannskapet så när jag kom hem fick jag både blommor, tårta och choklad av mina fina vänner och grannar.
Jag sprudlade av glädje i flera dagar. Ja det gör jag fortfarande.

Min sista dag på mitt gamla jobb gjorde jag i söndags och jag lämnade med blandade känslor.
Nu har jag en veckas ledighet. En vecka där jag ska njuta av att vara hemma, mysa med Lily, vila upp mig och bara vara jag. På Måndag börjar jag om på nytt. Nytt jobb, nya kollegor och en helt ny butik.
Willys Mobilia here I come!


RSS 2.0