Bortskämd

Dag 5 och lillfisens säng står fortfarande inne på hennes rum. Jag är djupt imponerad av både Christian, Lily och av mig själv.
Det har blivit mycket springande på nätterna men det kan man stå ut med. Lily har dessutom vaknat lite extra dom senaste nätterna då hon inte mått så bra.
Att gå från ersättning till välling OCH mat satte magen i kaos och stackaren har varit förstoppad och gråtit nonstop i tre dagar.

Min kära mamma tog Lily ett par timmar under dagen igår så jag kunde utnyttja mitt presentkort på göra keratinbehandling samt färga ögonfransar och ögonbryn. Inte varje dag man unnar sig sådan lyx men det lär bli fler gånger för herregud så skönt!
Blev dessutom bjudna på en god middag när vi hämtade Lily så jag kände mig riktigt bortskämd igår.
Lily klämde en hel burk katrinplommon till efterrätt men trots det kämpade hon så hon blev röd i huvudet och vi bestämde oss för att åka in till barnakuten. Där löste dom problemet åt oss på ett par minuter och Lily är nu samma glada underbara bebis som innan.


Bara några meter från mig

Det skadad hjärtat förblir skadat. Man måste resa sig upp igen, försöka tänka på annat och ta nya tag.

Denna helgen har jag spenderat på jobb medan Lily och Christian har sovit länge, 9:30, och myst hemma hela helgen. Nu är det andra bullar, vi startar dagen innan solen gått upp och lång innan mina ögon kan öppnas ordentligt.

Jag är lyckligt lottad att min underbara sambo tar så bra hand om Lily, och om mig. Kom hem efter jobb och blev serverad god middag både lördag och söndag. Kom dessutom hem till ett hus som var städat och flaskor som var diskade.
Innan läggdags igår gav jag Lily ett bad där hon för första gången satt upp i sin balja utan insatsen, min stora flicka.

Idag va det ombytta roller och Christian körde till jobb medan jag spenderade dagen med att tvätta. Jag tog även beslutet att det är dags för Lily att börja sova i sitt eget rum. Med hjälp av fina Lina bar vi lillfisens säng genom hallen och in i hennes rum. Det är inte många meter dit men det känns konstigt att inte ha henne här inne.
Känns konstigt att inte höra hur hon rör sig och prasslar i sin säng, hur hon sparkar av sig täcket och hur hon snarkar så milt som bara små barn kan.
Får se hur natten blir.


<3

Ibland blir det inte riktigt som man tänkt sig.
Man gör saker man ångrar, säger saker man inte menar och skadar dom man älskar. Detta händer alla någon gång, vissa oftare än andra, ingen är perfekt. Ingen lever det fantastiska sagolivet vi alla drömde om som liten och ingen är felfri.
Ibland vill man kunna spola tillbaka tiden, sudda ut det gamla och börja om. Det kan man inte.

En liten bit av ens hjärta förblir skadad.


Välkommen 2013

2013 är här och detta året kommer aldrig kunna slå 2012.

2012 va året som det viktigaste i mitt liv hände, älskade Lily kom till världen.
Det känns fortfarande som det var i går jag vandrade runt utan att kunna se mina egna fötter med en mage stor som en basketboll och smärta som heter duga. Men 1/7 tittade Lily ut och gjorde gav mitt liv en helt ny mening.

2012 va även året då vi köpte vårt första hus tillsammans där vi ska växa som en familj.

2012 firade vi Lilys första jul med både Christians och min familj hemma hos oss och trots att jag nästan inte hade någon julkänsla blev det en helt fantastisk dag. Lily va lite febrig så hon sov bort nästan hela julafton.
Tomten kom och delade ut massvis med julklappar till både vuxna och barn. Vi alla satt i tomtens knä och skrattade tills tårarna sprutade åt hans fantastiskt roliga kommentarer.
Lily fick allt ett barn kan tänkas behöva och vi är super nöjda med hela julen.

En vecka senare firade vi nyår hemma hos några vänner och även den dagen blev lyckad. God mat och trevligt sällskap. Lite oroliga för hur Lily skulle reagera på allt smällande men hon sov sig igenom 12 slaget och fortsatte sova gott till vi satte henne i bilen vid 03 för att köra hem.

2012 blir som sagt svårt att slå men vi välkomnar det nya året med öppna armar och ser fram emot allt 2013 har att erbjuda.



RSS 2.0