Jag skiner som en sol

Klockan ringde 06:30 imorse och jag snoozade i hela 30 minuter. Bättrade på min mascara, så man ser ut som en människa, och körde till rentex för att lämna tillbaka en maskin vi hyrde igår. Jag kände mig lurad på priset och lämnade lite smått irriterad.
På vägen hem stannade jag på Willys för att handla nybakade bullar och energidricka. Stötte på butikschefen som kommenterade att jag va så pigg och glad så tidigt på morgonen. Han frågade om jag inte kunde gå runt i butiken ett tag och sprida glädje med mitt leende.

Tack PO, det gjorde min dag!

Och tack till min mascara som uppenbarligen fungerade med att dölja min trötthet.


Som jag saknat dig

Måndag eftermiddag och både jag och Lily sov till 11 idag, skönt. Vi har förvisso varit vakna väldigt mycket i natt men ändå.
Helgen spenderades på jobb där det varit riktigt mycket att göra, men är det lönehelg så är det. Vi lämnade Lily hos sin mormor och morfar redan i fredags och Christian hämtade henne när han slutade jobba Lördag eftermiddag. Jag fick jobba ett par timmar till och sen va det tjejmiddag hos en kär vän som fyllt år. God mat och trevligt sällskap och klockan blev närmre 23:30 innan jag var hemma. Lily sov såklart redan så det va lika bra att göra detsamma.
Första gången jag inte myst med min lillfis på en hel dag.
Söndagen började med en morgon promenad innan solen ens gått upp till Lilys farmor och farfar där hon skulle spendera dagen.
Efter ännu en dag på jobb blev vi bjudna på middag när vi hämtade Lily och sen va det mys resten av kvällen innan vi alla deckade.

Lily har haft det super bra hela helgen det vet jag, men jag har saknat henne så det har gjort ont och idag tänker jag mysa och gosa med henne hela dagen och ta igen alla pussar och kramar jag missat i helgen.

Fick denna fina bilden på Lily och lite av hennes morfar innan jag började jobba lördag morgon och det gjorde min dag!


Sovmorgon

Lily har kommit tillbaka till sin vanliga rutin med att sova genom natten. Efter ett par nätter med tjat från sin mamma verkar hon ha förstått att det inte är morgon förrän vid 07. Skam den som ger sig.

Förra helgen jobbade jag hela helgen vilket var med blandade känslor. Lily hade en underbar helg med sin pappa och jag är glad att dom får lite ensamtid tillsammans men jag saknade henne otroligt mycket. Efter 11 timmar hemifrån skulle jag ett snabbt ärende för att fixa farsdag present men fick ett gulligt sms från min sambo som bad mig komma hem istället. Självklart körde jag raka vägen hem och det är jag glad att jag gjorde. Möttes av massa kramar och pussar från både Lily och Christian så jag tror nog dom saknat mig minst lika mycket som jag saknat dom.
Det tog inte många minuter innan lillfisen rullade från mage till rygg och jag är glad att jag va där för att se det.

Idag har Christian varit ledig och morgonen började med att jag fick sova ut medan Christian och Lily smög ner och kollade tv. Sedan blev det ett snabbt besök på Emporia, mitt andra, vilket inte imponerade någon av oss.
Nu går tvättmaskinen på högvarv, lillfisen sover och den sista Falk filmen är kvällens underhållning.


Panik

Började morgonen med att göra något jag undvikit i ett par månader, väga mig. Jag drog ut vågen som jag puttat långt in under vasken för att slippa se den. Där har den legat och samlat på sig ett tunt lager damm som jag fick torka bort innan jag hoppade upp. Med stängda ögon gissade jag på vad resultatet skulle va men blev något överraskad samt panikslagen när jag tittade ner på ett tresiffrigt tal. Insåg ganska fort att vi råkat ändra knappen under vågen till amerikanska pounds istället för kilo så det va bara att ställa om och hoppa på en gång till. Nu visade vågen ett något lägre tal och jag kände mig stolt nog att ta bilen till Coop istället för att vandra.

Ikväll blir det nya Falk filmen och Marabou innan vi lägger huvudet på kudden i hopp om en något längre natt än de senaste två nätterna. Lily har känt sig utvilad/hungrig redan vid 04 tiden, jag har försökt förklara för henne att det är natt vilket innebär att man sover men hon är envis den lilla filuren, precis som sin mor och far.


En jobbig tid

Egentligen sker det i rätt ordning men det gör ändå ont. Att se någon lida måste vara något av det värsta som finns. Jag önskar inte ens min värsta fiende ett sådant lidande och sådan smärta.
Jag trodde aldrig att sitta på en stol och hålla någons hand skulle vara så utmattande, energin är nere i botten och jag önskar bara att detta är över snart. För allas skull men mest för dig mormor.


Oförklarlig lathet

Det är söndag igen och jag har än en gång inte tagit mig tid att skriva. Tid är ju något jag har i överflöd så att försöka komma på en ursäkt till min lathet är totalt meningslöst för jag kommer förmodligen inte bli bättre.

Jag har iallafall jobbat min första dag på Willys och det gick relativt bra. Ny avdelning vilket innebär nya kollegor och helt nya arbetsuppgifter men jag ska nog klara det, hoppas jag iallafall. Jag kämpar på så gott jag kan och mer än så kan man ju inte göra.

Vi har haft besiktning på vår gamla lägenhet vilket inte gick igenom då vi "glömt" att putsa alla fönster. Ofta man klagar på att dom är smutsiga i november månad när det blåser och regnar typ varje dag samt att vi bodde grannar med en åker?! Jaja bara till att putsa på innan vi lämnade nycklarna. Eller ja jag putsade ingenting utan det stod min kära pappa och Christian för.

Helgen som gått har bestått av vin och pizza i fredags, tre rätters middag hos våra fina vänner i lördags och kalkonmiddag hos svärföräldrarna idag. Skönt att slippa laga mat, eller framförallt skönt att slippa komma på vad man ska laga. Alltid ett jäkla projekt att komma på vad man ska laga och sen fattas man alltid något vilket innebär minst en runda till affären och ja helt plötsligt blev det enormt tråkigt och jobbigt att fixa middag.

Nu har både Christian och Lily somnat och min skumma men på nåt sätt intressanta film är slut så jag tänkte burra in mig i täcket och kolla på insidan av ögonlocken i sisådär 6 timmar innan lillfisen vaknar och vill ha mat.


RSS 2.0