Ingen utredning

Ytterligare två besök på barnakuten förra veckan med en förstoppad Lily. Trodde dom skulle göra en utredning på henne men det verkar vara svårt att få igenom. Laktulos och microlax är inhandlat så vi kör på det under tiden som vi får söka efter en privat läkare som specialiserar sig på just detta och hoppas att det ger mer resultat.

Med en förstoppad lillfis kommer också sömnlösa nätter, långa dagar och svarta ringar under ögonen. Jag tycker såklart mest synd om lillsan som har ont men lite får man klaga.

När magen inte gör ont är hon såklart lika glad och go som alltid. Förra veckan invigde vi sandlådan här på gården, tittade på när pappa byggde klart uteplatsen, hade dejt med våra fina vänner från mammagruppen och mös i solen hemma hos faster Malin. Där upptäckte också Lily att det är mycket roligare att dricka ur mammas mugg än sin egen. Så min starbucks mugg är numera Lilys och försöka ta tillbaka den är inte ens lönt, hon är envis vår lilla Lily.


Utomhusmys

En full uppdatering från den senaste månaden blir det inte. Det finns det inte ork till och definitivt inte minne till. Jag har som jag alltid kallat det: Fiskpinneminne.
Jag och Lily har haft lyxen att ha Christian hemma hos oss hela denna veckan. Vi har dessutom haft turen med oss och haft soligt och varmt så många dagar har spenderats utomhus. Christian har varit flitig och renoverat vår framsida tillsammans med ett par goda vänner och vi ser nu fram emot att spendera många varma dagar och många sena nätter på vårt nya trädäck.
Invigningen skedde igår då Eurovision gick på tv och vi grillade, drack gott och hejade vilt på dom mest konstiga bidragen. Dealen vi alla gjorde var att om Grekland, Rumänien eller Ukraina vann skulle vi åka (bila) till det vinnande landet året därpå. Vann Azerbajdzjan blev det istället en resa till High Chaparral. Om ingen av dessa länder vann bestämde vi att Ullared blir nästa års resmål.
Jag ser fram att kolla på Eurovision nästa år, i en stuga i Ullared.

 


RSS 2.0