Aldrig mer efter nästa gång

Mycket har hänt vilket har lett till att min lust för att skriva har legat lite på is.

  • Har varit på återbesök på KK och moderkakan är nu ute ur kroppen vilket är en extrem lättnad. 

 

  • Lily har växer så det knakar och har nu gått från storlek 50 till storlek 56. 

 

  • Det gick hur bra som helst för lillfisen att sova i sin egen säng men det varade bara ett par nätter. Sen kom den svenska sommaren och våra fönster har stått öppna dygnet runt. Lilys säng står där det blåser som mest så vi flyttade tillbaka henne till vår säng, bara ett litet tag. 

 

  • Jag har haft min första fylla sen jag blev gravid. Min kära sambo filmade en del av kvällen där jag bland annat säger: "jag ska aldrig mer dricka efter nästa gång"? Antar att det betyder att jag planerar att dricka en gång till sen aldrig mer. 

 

  • Lily har spenderat en natt hos sin mormor och morfar. Nyttigt för oss alla men Gud som jag saknade henne.

 

  • Jag har förlorat en bra vän, eller åtminstone någon som jag trodde va en bra vän, över ett missförstånd som så lätt hade kunnat undvikas eller lösas. 

 

  • Jag har kommit fram till att jag avskyr Facebook men av någon anledning kan jag inte ta bort mitt konto där. Kan inte hela Facebook försvinna? Det gjorde ju Lunarstorm efter ett antal år, samma öde för Facebook så snart som möjligt tack! 

 


Invigning

Christian är i Göteborg och kollar fotboll så jag har spenderat kvällen hos min syster och hennes underbara barn. Nu ligger Lily i sin säng och tittar runt och jag kollar tv i väntan på att mannen ska komma hem.

Fösta natten för lillfisen i sin säng efter att ha sovit i vagga samt en del (ganska många) nätter mellan oss i vår säng sedan hon föddes. I förrgår snurrade hon från rygg till mage och slog huvudet i sidan på vaggan vilket gjorde att hon viftade vilt med sina armar och lyckades riva sig själv på kinden med sina oerhört vassa naglar. Därför blev det nu en flytt till hennes egna säng och jag hoppas hon sover lika bra i natt som hon gjorde i eftermiddags när hon invigde sängen.


Jag tror jag kommer smyga upp ett antal gånger och kolla till henne, mammas lilla ängel.


Grattis Lily

Ännu en vecka har passerat och Lily fyllde en månad igår. Det firades med en tur till Helsingör tillsammans med två vänner. Planen var egentligen att åka till Ven, något Christian pratat om ganska länge, men det va fler än vi som hade den tanken så båtarna va fulla ända fram till 20:30. Jag har aldrig varit i Helsingör så det va väldigt trevligt. Båten gungade vilket fick mig lite halvt illamående men så fort vi kom i land mådde jag prima och vi satte oss på en uteservering och åt lunch. Blev även en och annan öl i solen för Christian. Jag höll mig till iskaffe.

 

Vi får fortfarande mycket besök och har många fika dejter med vänner och familj. Förra veckan kom min mamma och min mormor och åt hemlagade rabarber muffins samt blev modeller för ett generationsfoto.

 

Utöver fika dejter har vi även hunnit med att bli husägare! Blev snabba ryck och vi har på två veckor varit på ett par visningar, lagt bud, haft besiktning och skrivit kontrakt. Så nu är vi stolta ägare till vårt första hus, eller ja, radhus. Blir inte flytt förrän till hösten men jag har redan börjat planera inredning och möblering i mitt huvud, speciellt till Lily's rum.

 


RSS 2.0