Hallonmuffins

Jag och Lily agerade snickare i helgen, packade upp tre enorma lådor och fyra påsar med skruvar och pluggar. Sen satte vi igång. Spotify spelade musik som jag glatt sjöng med till samtidigt som Lily tittade på mig som jag vore en utomjording.
Jag frågade henne ett flertal gånger om hon kunde hjälpa mig lyfta men hon lyssnade inte utan satt kvar på sin matta och tuggade på allt i hennes närhet. Christian fick agera lyfthjälp när han kom hem och vårt klädskåp blev till sist klart.
Väldigt nöjd satte jag mig i soffan och beundrade klädskåpet på lite avstånd. Kom fram till att vi inte skulle få plats med det någonstans i huset hur gärna vi än ville.
Så efter ett antal timmars slit och en bruten stortå fick det bli en annons på blocket.
Det tog en dag sen va skåpet sålt och någon lycklig själ får hem ett fint klädskåp som dom dessutom slipper montera ihop.

Helgen bestod inte bara av byggande utan vi hann också med en trevlig fika med både mina och Christians föräldrar där vi bjöd på hembakade hallonmuffins.
I gengäld hjälpte dom oss skruva på nya dörrhandtag samt koppla om ett par lampor som nu lyser fint i vårt fönster.


Jag kan om jag vill

Jag och Ekman var duktiga nog att baka kanelbullar igår och jag kommer nog aldrig mer köpa en kanelbulle efter att ha smakat hemlagade.
Visst det tog sin lilla tid men det va det värt.
Självklart hann vi med att dricka kaffe och uppdatera varandra om våra mycket intressanta liv samt mysa med Lily. En helt perfekt dag med andra ord!

Imorse efter en långgrunda med hunden blev det frukost tillsammans med lillfisen och hon fick för första gången en macka med smör istället för gröt. Det var definitivt en hit!
Nu står städning på schemat innan jag ska hämta mina kära föräldrar på centralen och höra om deras äventyr i Thailand.




Bara för att jag älskar dig

Efter en lång dag på jobb i onsdags kom jag hem till ett hus som luktade otroligt gott och en sambo som stod vid spisen.
Inte nog med att jag blev serverad en fantastisk middag så fick jag ett paket också.
Självklart så undrade jag varför samtidigt som jag funderade på vilken dag det var och om jag glömt något viktigt.
Det hade jag inte.
Presenten var en, bara för att jag älskar dig present, och jag hoppade och studsade av lycka när jag rev upp pappret.

Gucci som varit min doft i fem eller sex år nu är undanplockad och jag sprayar med glädje lite Jimmy Choo varje morgon och känner mig som en ny person.



RSS 2.0