Sjuker

Lily har inte riktigt varit sig själv på ett par dagar nu. Hon har gråtit mer än vanligt, velat bli buren konstant och inte riktigt velat amma. I går gick det inte att amma mer än två gånger på morgonen sen fick det bli ersättning resten av dagen och idag gick det fram till 14 sen blev det ersättning igen. Hon har dessutom kämpat med att gå på toa utan resultat sedan i fredags. Eftersom hon fortfarande är så liten och inte kan förklara vad felet är ringde vi 1177 som tyckte vi skulle åka in med henne till barnakuten. Självklart gjorde vi detta då vi båda är oroliga och vill se vårt barn som den glada lilla Lily vi är vana vid.

Hon hade ingen feber men läkaren berättade att hon var förstoppad så hon fick laxerande medel samt massage och trycket släppte. Vilken enorm lättnad både för oss och för vår ängel.
Hennes viktökning var inte helt bra så läkaren trodde inte hon fick i sig tillräckligt med amningen så nu blir det till att övergå helt till ersättning.

Ingen våg är den andra lik så det blir ett besök på Bvc imorgon för att se om vikten på sjukhuset stämde. Just nu är jag mer än orolig för henne då allt man vill är att ens barn ska må bra.

Lilys underbara Gudföräldrar kom förbi efter sjukhusbesöket med krya på dig presenter. Vi tackar för både det trevliga besöket och dom otroligt fina presenterna till lillfisen.

Nu sover både Lily och Christian och jag ska väl försöka göra detsamma. Håller tummarna för en lugn natt.


Kommentarer
Postat av: Camilla

Stackars liten... :( Mår hon bättre nu?

Svar: hon är fortfarande lite hängig men annars är hon bättre!!
maline Ipsen

2012-09-21 @ 17:07:39
URL: http://millavanilla.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0